| Avoinna arkisin klo 9-17

Aurea LKV asiakastarinat

Asiakkaamme suosittelevat meitä

Kehittääksemme palveluamme keräämme asiakkailtamme palautetta eri palvelukanaviemme kautta.

 

Tutustu asiakaskertomuksiin.

”Kaksi vuotta sitten asuimme vielä vuokralla kahdestaan. Oman asunnon osto opiskeluiden päätyttyä vaikutti järkevältä vaihtoehdolta ja aloimmekin katsella lähiseudulta sopivaa omaa kotia. Kiva kodilta tuntuva kaksio rivitalon päädyssä omenapuineen osuikin kohtuu pian kohdalle. Aurea toimi asunnon välittäjänä ja olimme välitystoimintaan ostajina tyytyväisiä. Yhteydenpito oli nopeaa ja helppoa.

Aikaa ihanassa kodissa kului noin vuosi. Tuona aikana ehti tapahtua paljon ja perheemme ehti kasvaa yhdellä ihanalla pikkuneidillä. Oulussa kerrostaloasunnossa asuva Anun äiti ehti myös ihastua asuntoratkaisuumme ja haaveili samankaltaisesta pienestä pihamaasta.

Tulevaisuuden haave, omakotitalo, kävi mielessä aina silloin tällöin. Olimme kuitenkin sitä mieltä että kaikki aikanaan ja tuo haave saisi odottaa vielä pidemmänkin aikaa. Pohdimme nykyisen asunnon kokoa; Kävisikö se perheellemme pieneksi liiankin pian?

Eksyimme selaamaan hieman isompia myytäviä asuntoja. Kävimme muutamaa katsomassakin, kunnes kohdalle osui Aurean välittämä ihastuttava kaksikerroksinen rivitalokolmio parinsadan metrin päässä nykyisestä kodista. Päätimme käydä katsomassa asuntoa ja jo sisään astuessa meillä molemmilla oli sellainen olo kuin olisi tullut omaan kotiin. Välittäjäkin toivotti meidät heti iloisesti tervetulleeksi näyttöön jakoi meille viimeisen paperisen esitteensä. Näytössä oli nimittäin valtava määrä ihmisiä – välittäjäkin oli yllättynyt.

Päätimme neuvotella asunnon ostosta pankin kanssa ja tehdä tarjouksen. Tarjouksen teon jälkeen joko laittaisimme omamme myyntiin tai vuokralle. Meitä tietysti jännitti miten asuntotarjouksen suhteen käy, välittäjä kertoi meille muistakin potentiaalisista ostajista. Tarjouksemme lopulta hyväksyttiin ja olimme onnellisia uudesta kodista – pienokainenkin saisi oman huoneen. Myös tämän asunnon oston suhteen välitys toimi sujuvasti ja asunnon välittäjä vakuutti meidät ammattimaisuudellaan.

Nykyisen kaksionkin suhteenkin tuli tehdä päätöksiä. Koska tiesimme Anun äidin pohtivan rivitaloasumista, heitimme ajatuksen asuntomme ostamisesta ilmoille. Annoimme ajatuksen hautua, eikä mennyt kauaakaan kun Anun äiti kertoi ostavansa asuntomme. Koska olimme uuden asunnon välittäjään niin tyytyväisiä, suosittelimme häntä myös Anun äidin, Mairen, kodin myyntiin. Mairekin oli hyvin tyytyväinen asuntonsa myynnin jouhevuuteen ja välittäjän ammattimaiseen otteeseen. Lopulta tämäkin asunto myytiin hyvin ripeästi hyvään hintaan, vaikka pankin oma välittäjä oli pelotellut Mairea pitkillä myyntiajoilla ja alhaisella arviolla.

Nyt meillä on ihana koti ja pienokaisella mummola kävelymatkan päässä. Ensi kesänä vähän päälle vuoden ikäinen pikkuneiti kävelee itse meidän kanssa mummolaan hakemaan takapihan omenia. On ihanaa kun on juuri meille sopiva koti ja mummola lähellä”.

Otto, Anu, pikku-Eevi ja Maire-mummo

”Olen todella tyytyväinen. Kuvat olivat siistejä ja asunnon parhaat puolet oli tuotu selkeästi esille.
3D-malli on myös tosi hyvä lisä myynti-ilmoituksiin!


Kaiken kaikkiaan positiivinen kokemus. Asiat hoitui ajallaan ja tiesin koko ajan missä ollaan menossa. Kiitokset luotettavasta ja asiantuntevasta palvelusta!”

”Olimme palveluun todella tyytyväisiä. Ensiasunnonostajina olimme vielä pihalla vähän kaikesta, mutta välittäjä informoi hyvin asunnosta, taloyhtiöstä sekä kaupankäynnin etenemisestä yleensä. Esittely oli kattava ja kaikkiin kysymyksiimme vastattiin heti tai niistä otettiin selvää. Yhteydenpito sujui vaivatta ja rennolla otteella. Kaiken kaikkiaan kaupat sujui juuri niin kuin piti. Asunto oli ensimmäinen, jota edes kävimme katsomassa ja välittäjä sai meidät niin vakuuttuneeksi, ettei asuntojahtia tarvinnut enempää jatkaakaan”.
 
Laura ja Topi

Silja ja Jari päätyivät valitsemaan oman kodin myyntiin tutun ja paikallisen toimijan. Päätökseen vaikutti erityisesti Aurean laadukkaat myyntikuvat, ylivoimaisesti paras näkyvyys sekä aiemmat kokemukset onnistuneista kaupoista niin myyjänä kuin ostajanakin. Heille tärkeää on saumaton yhteistyö tutun välittäjän kanssa ja hyvään lopputulokseen onkin päästy jo useamman kerran viime vuosien aikana. Erityistä kiitosta saa helppous. Myyntiprosessi oli hyvin sujuva sekä ammattimaisesti suunniteltu ja toteutettu alusta loppuun.

Marika ja Tuomas perheineen ovat juuri muuttaneet uuteen kotiinsa. Muuttolaatikot on vielä osittain purkamatta ja tavarat hakevat paikkaansa. Silti olo on tyytyväinen, kaikki sujui lopulta hienosti!

Aurean valitseminen yhteistyökumppaniksi ei lopulta ollut ollenkaan vaikeaa, olihan tuttavapiirissä useampi suosittelija, joilla oli hyviä kokemuksia meistä. Myös Kalevan lehti-ilmoittelu painoi vaakakupissa, sillä myyjinä he toivoivat kodilleen mahdollisimman kattavaa näkyvyyttä. Sopimus laadittiin, asiakirjat tilattiin ja hetkessä kuvaustiimimme oli jo täydessä työn tohinassa!

Marika ja Tuomas pitivät tärkeänä sitä, että yhteistyö ja kodin myynti oli heille mahdollisimman vaivatonta. Tulipa vielä isot pisteet välittäjän asenteesta ja tavoitettavuudesta!

Etsitkö jotain tai oletko

Ostamassa?

Oman kodin löytäminen ottaa aina aikansa. Tutustu rauhassa tarjontaamme ja ota yhteyttä jos jokin kohteistamme herättää kiinnostuksesi.

Tiesitkö, että voit antaa tehtävän myös meille – asuntovälityksen ammattilaisille?