| Avoinna arkisin klo 9-17

Aurea yrityksenä

Markkinajohtajaksi ei synnytä.
Se vaatii ammattitaitoa, onnistuneita kauppoja ja ennen kaikkea tyytyväisiä asiakkaita.

Asiakastyytyväisyysprosenttimme on 98%.
Uskomatonta, mutta totta.

Ota yhteyttä tai Soita (08) 370 900

0 %
Nopeampi myyntiaika, mitä keskimäärin alalla
0 %
Suositteli palveluamme
0 kpl
Myytyä asuntoa joka kuukausi keskimäärin

Valitse Aurea Kodit Oy

Motivoituneen markkinajohtajan kyydissä on helppo olla. Monivuotinen kokemuksemme myynnistä, paikallisuus ja vahva markkinatuntemus tekevät meistä asiantuntijoita. Aurea Kodit on perustettu vuonna 2007 ja on nopeasti kasvanut talousalueemme markkinajohtajaksi. Menestyksemme taustalla on ollut vahva visio innovatiivisen ja nykyaikaisen palvelukokonaisuuden tuottamisesta teille arvoisat asiakkaamme. Meillä kauppa käy ja teemme työtä intohimolla. Korkea työmoraalimme takaa asiakkaillemme laadukkaan lopputuloksen. Meille tärkeää on, että asiakkaat palvellaan hyvin. Olemme täyden palvelun talo; kodin myynti ja ostaminen on turvallista ja huoletonta.

Osaamisen kivijalka

Meillä työskentelee kokeneita kiinteistövälitysalan ammattilaisia. Säännöllinen kouluttautuminen ja jatkuva halu kehittyä muuttuvassa markkinassa takaa sen, että työntekijämme pysyvät alan kehityksessä mukana ja tietotaito on uusimpien vaatimusten mukaista. Haluamme olla myös vahvasti mukana luomassa jatkuvasti uutta ja innovatiivista palvelukokonaisuutta. Jatkuva työkyvyn ylläpito tarkoittaa työssä viihtymistä, iloista mieltä ja sen myötä aitoa halua sitoutua tulokselliseen myyntityöhön.

Hyvän näkyvyyden lisäksi

Ymmärrämme monimediaalisen markkinoinnin periatteet ja nykyaikaisen palvelukokonaisuuden merkityksen.

Erotumme eduksemme kokonaisvaltaisella osaamisella ja iloisella asenteella. Korostamme kohteidemme visuaalista ilmettä ja satsaamme henkilökohtaiseen asiakaspalveluun. Meillä kohteesi saa markkinoiden laadukkaimman ja parhaan näkyvyyden digitaalisissa medioissa ja sanomalehdessä. Sitoudumme työhömme, jonka vakuudeksi tarjoamme asiakkaillemme ainutlaatuisen palvelutakuun, jota ei ole muualla tarjolla! Mikäli kauppaa ei ole sitovasti 2 kuukauden kuluessa, alennamme välityspalkkiota -25 %.

Asiakastarinat

Tavoitteena tyytyväinen asiakas

Meille jokainen asiakas on yhtä tärkeä. Haluamme kuulla sinusta myös onnistuneiden kauppojen jälkeen. Nykyisistä asiakkaistamme suurin osa on valinnut meidät yhteistyökumppanikseen saamansa suosituksen perusteella. Tavoitteenamme onkin saada Sinusta seuraava toimintamme suosittelija! Tutustu asiakkaidemme kertomuksiin!

Pyydä meiltä

Ilmainen myyntiarvio

Meiltä saat arvion asuntosi markkina-arvosta. Jätä tietosi niin välittäjämme ottavat sinuun yhteyttä ja voit samalla sopia muista asunnon myyntiin liittyvistä asioista.