| Avoinna arkisin klo 9-17

3 salaisuutta, jolla Aurea LKV nousi Oulun alueen markkinajohtajaksi

17-09-2020

“Konseptimme on todistetusti toimiva. Myyntiaikamme on 51 % nopeampi kuin alalla keskimäärin. Kun esimerkiksi omakotitaloa myydään alalla keskimäärin yli 100 päivää, me myymme sen 44 päivässä.”

“Asiakkaallemme se tarkoittaa vaivattomampaa asunnon myymistä. Vähemmän siivouskertoja ja kotoa lähtemistä näyttöjen takia. Kun viikossa pidetään yleensä 1-2 näyttöä, se tarkoittaa meillä omakotitaloissa noin 5-6 myyntiesittelyä vähemmän.” Jukka kertoo. 

 

Toimitusjohtaja Jukka Lampela

 

Nopeiden myyntiaikojen myötä Aurea antaakin ainoana toimijana kiinteistönvälitysalalla ainutlaatuisen palvelutakuun: Jos sitovaa kauppaa ei synny ensimmäisen 2 kuukauden kuluttua toimeksiannosta, välityspalkkiosta saa 25 % alennuksen. 

“Annamme saman takuun asuntojen välityspalkkioille sijainnista tai asunnon hinnasta riippumatta. Jos 350 000 euron omakotitalon myynti kestää 64 päivää, välityspalkkiosta tulee alennusta 3702,50 €.   Ainoan poikkeuksen takuusta tekee minimipalkkio ( 3290 € sis. alv 24 %), josta alennusta ei enää saa.” Jukka kertoo. 

Asiakastyytyväisyys ohjaa Aurean toimintaa: 

“Vaikka se kuulostaakin vähän kliseeltä, asiakastyytyväisyys on koko toiminnan lähtökohta. Asiakkaistamme 98 %, eli lähes jokainen suosittelee meitä.”   Jukka kertoo ja kiittääkin henkilöstöään kovasta sitoutumisesta asiakkaan eteen tehtävästä työstä.

Monista muista toimijoista poiketen Aurean välityssopimukseen sisältyy aina sisustussuunnittelijan tekemä stailaus sekä ammattivalokuvaajan ottamat kuvat ja 3D-valokuvaus. 

“Kuvista välittyy asunnon tunnelma, mutta pelkästään niistä on hankala hahmottaa asunnon kokoa ja muotoa. Virtuaalisella 3D-kuvauksen avulla asiakas voi ‘kiertää’ asunnon läpi ennen esittelyä.”

Nopeiden myyntiaikojen taustalla on myös alan ylivoimaisesti suurin näkyvyys Oulun alueella. “Luotamme yhä vahvasti printtimainontaan, mikä tutkimusten mukaan johtaa yhä joka toisella asiakkaalla ensikosketukseen uuteen asuntoon.”

Näkyvyyden lisäksi Aurean kiinteistönvälittäjiä koulutetaan jatkuvasti. “Välittäminen on ostavien asiakkaiden tarpeiden ja myytävien kohteiden yhdistämistä. Pelkkä ovien avaaminen ei riitä valveutuneiden asiakkaiden kanssa toimiessa” Jukka sanoo. 

Syksystä Jukka veikkaa vilkasta. “Asuntokauppa käy nyt kuumana ja kysyntää on kaikista kohteista. Nopeimmillaan kauppoja syntyy muutamissa päivissä” Jukka Lampela kertoo. 

“Joka tapauksessa myymme asuntosi 2 kuukaudessa, tai saat 25 % alennusta välityspalkkiosta. 

Jos siis haluat asuntosi kaupaksi, ota minuun yhteyttä alapuolen yhteydenottolomakkeella. Luen viestisi henkilökohtaisesti ja soitan (tai välittäjämme soittaa) sinulle viimeistään seuraavana työpäivänä” Jukka päättää.

[contact-form-7 id=”428″ title=”Yhteydenotto”]

Jaa kirjoitus eteenpäin