| Avoinna arkisin klo 9-17

Kannattaako laittaa asunto myyntiin vuodenvaihteessa?

20-12-2016

Aivan ensiksi: Mukavaa, että olette päättäneet toteuttaa unelmanne!

Äkkiseltään ajateltuna uudenvuoden aika ei välttämättä kuulosta houkuttelevimmalta ajankohdalta asunnon myyntiin, mutta itse asiassa se voi olla hyvinkin soveltuva hetki asuntokaupoille. Moni nimittäin viettää pientä lomaa juuri vuodenvaihteen tienoilla, ja lomalla on paremmin aikaa katsella myytäviä asuntoja kiireisiin arkipäiviin verrattuna. Loma tarjoaa ostajaehdokkaille myös oivallisen mahdollisuuden vierailla asuntonäytöillä ja tutustua asuntoihin kotisohvalla koko perheen kanssa virtuaaliesittelyjen avulla.

Kohteellenne voi siis löytyä kiinnostuneita ostajaehdokkaita myös vuodenvaihteessa, eikä muuttosuunnitelmia tarvitse lykätä, mikäli elämäntilanteenne on muuten juuri nyt sopiva uudelle kodille. Vanhan asunnon myynnin ja uuden asunnon ostamisen paras ajankohta riippuu ennen kaikkea siitä, milloin oma elämäntilanteenne on otollinen asuntokaupoille.

Asuntokauppojen järjestämiseen on monta keinoa

Asuntokaupan oikeaa ajankohtaa harkitaan usein pitkään ja huolella. Teidän tapauksessanne uuden asunnon hankkimisen lisäksi täytyy vielä pohtia, missä vaiheessa vanha asunto kannattaa laittaa myyntiin. Tähän on olemassa useita eri mahdollisuuksia, joista teille sopivimmasta vaihtoehdosta teidän kannattaa jutella oman kiinteistönvälittäjänne kanssa.

Moni asunnonvaihtaja haluaa pelata varman päälle ja varmistua, että vanha asunto on myyty ennen kuin uutta lähdetään etsimään. Toisaalta, jos odotatte oman asunnon myyntiä ennen kuin alatte katsella uutta kotia, voikin käydä niin, että juuri teille täydellinen kohde ehtii mennä jollekin toiselle ostajaehdokkaalle. Siksi tilaisuuteen kannattaa tarttua, kun sellainen tulee kohdalle.

Turvallisin mielin asunnon vaihtoon

Kun harkitset asunnonvaihtoa, kerro siitä meille. Teemme kohteestanne maksuttoman myyntiarvion ja kerromme mielellämme, millaiset myyntinäkymät juuri teidän asunnollanne on tämän hetken asuntomarkkinoilla. Katso yhteystietomme täältä.

Lue lisää asunnon vaihdosta aiemmista artikkeleistamme!

Viisi kysymystä ja vastausta asunnon myyntiä pohtivalle

Miten asunnon vaihto kannattaa järjestää?

Ota nämä asiat huomioon ennen ostopäätöstä! Muistilista asunnon ostajalle

Muuttaisinko omakotitaloon?

Jaa kirjoitus eteenpäin