| Avoinna arkisin klo 9-17

Miksi kannattaa käyttää kiinteistönvälittäjää?

05-05-2015

1. Kiinteistönvälittäjä osaa määritellä asunnolle sopivimman hinnan

Kiinteistönvälittäjä myy ja markkinoi asuntoja työkseen, joten hän tietää, miten ja millä hinnalla asuntoja kannattaa myydä. Usein itse asuntoaan myyvän ongelmana on oikean hinnan määrittäminen. Vähäinen tietämys alueen asuntojen toteutuneista kauppahinnoista tai huono asuntomarkkinoiden tuntemus ylipäätään vaikeuttavat oikean hinnan määrittämistä. Hyvä kiinteistönvälittäjä osaa ottaa huomioon markkinoiden vaihtelut, alueen hintatason sekä muiden seikkojen vaikutuksen asunnon arvoon.

Kun asunnosta pyydetään alusta alkaen realistista hintaa, myyminen nopeutuu, eikä asunto jää roikkumaan markkinoille pitkäksi aikaa. Ostajan mielestä vasta myyntiin saapunut asunto on nimittäin aina se houkuttelevin – pitkään myynnissä ollut kohde herättää epäilyksiä siitä, että asunnossa on jotain vikaa, eikä se siksi ole yhtä kiinnostava ostokohde. Me Aurealla luotamme siihen, että meidän kauttamme asunnot myydään nopeasti; siksi tarjoamme palvelutakuun, jossa alennamme 25 % välityspalkkion hinnasta, mikäli kotisi on myymättä yli kaksi kuukautta.

2. Kiinteistönvälittäjä takaa turvallisen asuntokaupan

Ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä on perehtynyt asuntokauppaan liittyviin lakeihin ja säädöksiin, joten ammattilaisen kanssa asioiminen on turvallista. Jos asuntoa yritetään myydä itse, se vaatii huomattavan määrän perehtymistä lainsäädäntöön, asiakirjoihin ja molempien osapuolten velvollisuuksiin myöhempien ristiriitojen ja väärinkäsitysten välttämiseksi. Sekä juridisen että kaupallisen osaamisen hallitseminen, markkinointi, näyttöjen järjestäminen ja paperityöt ovat kiinteistönvälittäjälle arkipäivää, mutta itse asuntoaan myyvälle asuntokauppaan liittyvän työn määrä voi tulla täytenä yllätyksenä.

3. Välittäjä tavoittaa ostajat parhaiten

Jotta asunto saadaan nopeasti myydyksi, on hyvin tärkeää tavoittaa potentiaaliset ostajat. Aurea mainostaa kohteitaan laajasti ja näkyvästi niin verkossa kuin lehdissäkin. Iloinen ulkoasumme erottuu edukseen ja kiinnittää ostajien huomion. Hyvän näkyvyyden lisäksi maineemme asiantuntevana ja luotettavana kiinteistönvälitysliikkeenä on kiirinyt sekä asunnonmyyjien että -ostajien korviin. Hyvien verkostojemme ansiosta meillä saattaa olla potentiaalinen ostaja tiedossa jopa ennen, kuin asunto tulee virallisesti myyntiin. Valmiit verkostot ja hyvät asiakaskontaktit nopeuttavat asunnonmyyntiä huomattavasti.

Asunnon myyminen on hyvin aikaavievää, ja itse asuntoaan kauppaavalle työn määrä ja myymisen haastavuus voi tulla täytenä yllätyksenä. Moni yrittää myydä itse asuntoaan säästäminen mielessään, mutta lopulta kokeilu voi koitua jopa kalliimmaksi kuin kiinteistönvälittäjän käyttäminen. Aurea LKV:n kautta saat kodillesi ammattitaitoiset kiinteistönvälittäjät, jotka tietävät, mitä tekevät, ja tekevät sen tehokkaasti ja rakkaudesta työtään kohtaan. Pidetään yhteyttä! www.aurealkv.fi

Jaa kirjoitus eteenpäin