| Avoinna arkisin klo 9-17

Milloin asunto myyntiin?

18-02-2015

Elämänmuutokset asuntokaupan käynnistäjinä

Asuntokauppa ei kuitenkaan ole järin sesonkiluontoista. Asuntokaupassa harkinta-aika voi olla pitkä, kohteisiin tutustutaan analyyttisesti ja asunnon sijoituksellista arvoa pyritään hahmottamaan vuosikymmeniksi eteenpäin. Lisäksi asuminen on yksi ihmisen perustarpeista, ja asuntokauppa on tavallisesti seurausta jollekin elämänmuutokselle. Perheen kokoonpano voi muuttua tai työpaikka vaihtua. Asumiseen liittyvät tarpeet muuttuvat mihin aikaan vuodesta tahansa, mistä johtuen myös edellytykset asunnon myymiselle pysyvät ympärivuoden miltei samana.

Asunnon kauniin kesäisen ympäristön ja pihan voi kuitenkin tuoda esille ostajalle myös muina vuodenaikoina. Kesäkuvat asunnosta ovat aina hyvä lisä myynti-ilmoitukseen.

Riippumatta vuodenajasta, asuntojen hintakehityksestä tai vaikkapa asunnon korjaussuunnitelmasta kaikille asunnoille on olemassa ostajakandidaatteja. Oleellista on tuntea asunnon ostajat ja ennen kaikkea heidän ostotarpeet. Hetkellistä markkinatilannetta silmällä pitäen asunnolle pitää löytyä oikea hinta. Onko sinulla tarve myydä asuntosi?

Pyydä meidät käymään TÄÄLTÄ.

Jaa kirjoitus eteenpäin