| Avoinna arkisin klo 9-17

Miten arvioida asunnon hinta?

16-02-2015

Asiantuntija arvioi hinnan monipuolisesti

Asunnot ovat yksilöitä, eikä kokonaistilastojen avulla voi tehdä merkittäviä päätelmiä yksittäisen asunnon osalta. Parhaiten hinta-arvion laatimista auttaa viimeisin tieto naapurustossa tehdyistä erikuntoisten asuntojen kauppahinnoista. Viimeaikaisten kauppahintojen lisäksi tarvitaan kokenut asiantuntija arvioimaan asunnon kuntoa, sisustusratkaisuja ja varustetasoa. Lisäksi on tunnettava alueen markkinatilanne. Miten asuntosi asemoituu hetkelliseen tarjontaan, kuinka paljon ostajia on etsimässä myytävän kaltaista asuntoa ja mitä hintaa ostajat ovat valmiita maksamaan?

Meillä Aurealla on Oulun seudun johtavana kiinteistönvälittäjänä vahva osaaminen asunnon hinnan arvioinnissa. Ammattivälittäjämme ymmärtävät asuntosi yksilönä, naapurustosi viimeisimmät kauppahinnat ovat tiedossamme ja tunnemme hetkellisen markkinatilanteen erinomaisesti.

Mikäli olet myymässä asuntoa, voi meillä parhaassa tapauksessa olla sinulle ostaja jo valmiina. Sitoudumme myymään asuntosi mielekkäässä aikataulussa. Mikäli kohdettasi ei ole myyty tai kauppaa sitovasti sovittu kahden kuukauden kuluessa toimeksiantosopimuksen aloituksesta, alennamme välityspalkkiotasi 25%.

Anna meidän yllättää!

Pyydä meidät käymään täältä

Jaa kirjoitus eteenpäin