| Avoinna arkisin klo 9-17

Miksi käyttää 3D-esittelyä asuntoilmoituksessa?

18-02-2019

Mikä on 3D-esittely?

3D-esittely on kuin virtuaalinen asuntoesittely, johon ostaja pääsee tutustumaan kotoaan milloin tahansa. Esittelyn voi katsella netistä tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella eikä sitä varten tarvita erillistä sovellusta tai ohjelmistoa. Virtuaalilasien omistajien kannattaa kokeilla niitä 3D-esittelyn katseluun, mutta lasit eivät ole missään nimessä välttämättömyys.

3D-esittelyä varten myytävä asunto kuvataan erityisellä 3D-kuvaukseen tehdyllä kameralla. Kuvia otetaan noin kahden metrin välein myyntikohteesta. Kuvaus kestää noin pari tuntia, kohteen koosta riippuen.

Mitä etua 3D-esittelystä on?

Virtuaalinen asuntonäyttö antaa enemmän tietoa ostajalle kuin perinteiset valokuvat tai edes video. Potentiaalinen ostaja voi ”kulkea” kohteessa omaan tahtiinsa ja niin kauan kuin haluaa. Halutessaan ostajaehdokas voi myös zoomata kuvaa tarkemmin haluamiinsa yksityiskohtiin. Videolla ostaja ei pääse kulkemaan omaan tahtiinsa ja kiinnostava yksityiskohta voi mennä helposti ohi. Valokuvat taas voivat vääristää esimerkiksi asunnon mittasuhteita.

3D-esittely antaa paremman kuvan muun muassa kohteen pohjaratkaisusta ja mittasuhteista, joten ostajaehdokas saa heti realistisen kuvan kohteesta. Esittelyn perusteella potentiaalisen ostajan on helpompi poimia ne kohteet, joista on aidosti kiinnostunut. Tämä säästää sekä ostajan että myyjän aikaa. Ostaja ei kulje turhissa asuntonäytöissä ja asunto menee nopeammin kaupaksi, kun näyttöihin tulee kohteesta aidosti kiinnostuneita ostajia.

3D-esittely toimii loistavasti myös varsinaisen asuntonäytön jälkeen. Ostajaehdokas voi esittelyn avulla palauttaa mieleensä asunnon yksityiskohdat ja tunnelman, mikä voi olla avuksi myynnissä. Eikä uutta näyttöä tarvita!

3D-esittely ei korvaa perinteistä asuntonäyttöä!

3D-esittely on työkalu asunnon myynnin avuksi. Sen tehtävä ei kuitenkaan ole korvata perinteistä asuntonäyttöä vaan olla lisäpalvelu. Asuntonäyttö paikan päällä on edelleen paras tapa tutustua myyntikohteeseen ja paikan päällä voi selvitä asioita, joita mikään kuva, video tai virtuaaliesittely ei paljasta.

3D-esittelyn idea on antaa paras mahdollinen kuva myyntikohteesta ennen varsinaista asuntonäyttöä ja edistää näin asunnon myyntiä.

Olemme Aureassa käyttäneet 3D-esittelyjä jo vuodesta 2016! Kysy esittelystä lisää osaavilta kiinteistönvälittäjiltämme.

Lue lisää:

Siivous, stailaus vai remontti?

Täytyykö myytävän kodin olla valkoinen?

Asunnon stailaaminen myyntikuntoon – vinkit jokaiseen huoneeseen

Asunnon myyjän muistilista

Jaa kirjoitus eteenpäin