| Avoinna arkisin klo 9-17

Asuntokaupan askeleet, osa 2: myynti käynnistyy

27-10-2015

Miten kodin esittelyyn valmistaudutaan?

Kuten valokuvien ottamista varten, myös ennen esittelytilaisuuksia asunto kannattaa siistiä mahdollisimman houkuttelevan näköiseksi. Siivoa, raivaa ylimääräiset takit ja kengät eteisestä ja siirrä liiat koriste-esineet pois näkyviltä – tällaisilla yksinkertaisilla keinoilla loihdit hetkessä kodistasi ostajan silmissä kiinnostavamman. Muista, että ostamispäätöksen tekeminen on sitä helpompaa, mitä vaivattomammin ostajaehdokas pystyy kuvittelemaan itsensä ja omat tavaransa asuntoon. Se onnistuu parhaiten silloin, kun myyjän henkilökohtaisia tavaroita on esillä mahdollisimman vähän. Lisää vinkkejä asunnon valmisteluun esittelyjä varten löydät tästä linkistä.

Kiinteistönvälittäjäsi puolestaan valmistautuu asuntoesittelyyn tulemalla paikalle hyvissä ajoin, viemällä esittelykyltit paikoilleen ja huolehtimalla, että asunnossa on kaikki kunnossa esittelyn alkamista varten. Jo ennakkoon hän on opiskellut huolellisesti tärkeimmät tiedot asunnostasi ja lähialueen palveluista. Ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä pyrkii juttelemaan jokaisen asuntonäyttöön saapuvan kanssa, mutta antaa heille myös tilaa tutustua kohteeseen rauhassa. Tehokas välittäjä jättää ostajaehdokkaiden mieleen positiivisen muistijäljen esittelystä, mikä osaltaan lisää ostohalukkuutta.

Myyntiprosessissa sinut pidetään aina ajan tasalla

Meille on tärkeää, että myydessämme asuntoasi myös sinä tiedät, missä mennään. Säännöllinen yhteydenpito asiakkaaseen on osa myyntisopimustamme, joten välittäjämme pitää sinuun varmasti yhteyttä ja kertoo myyntiprosessin edistymisestä.

Tehokas markkinointimme takaa, että myynti myös edistyy: asuntosi tulee saamaan huomiota sekä painetussa mediassa että verkossa Aurean omilla sivuilla ja tärkeimmillä asunnonvälityssivustoilla. Näin mahdollisimman moni potentiaalinen ostaja saa tietoonsa, että juuri hänen unelmien kotinsa olisi nyt saatavilla. Järjestämme sekä yleisesittelyjä että yksityisesittelyjä kodistasi, tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan.
Asunto kaupaksi ennen ensiesittelyä – miten?

Toisinaan käy niin, että asunto menee kauttamme kaupaksi jo ennen kuin ensimmäistäkään julkista esittelyä on ehditty järjestää. Tämä johtuu siitä, että meillä on laaja ostajien verkosto jo valmiina. Moni asunnon ostaja ottaa meihin yhteyttä toivoen, että me etsimme hänelle sopivan asunnon. Siis kun luovutat asuntosi meille myyntiin, meillä saattaa hyvinkin olla sille tiedossa ostaja jo valmiiksi.

Mielessä asunnon myyminen? Kerro siitä meille!

Aurea LKV

Jaa kirjoitus eteenpäin